Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Cégünkről

Cégünk 1998-ban alakult. Elsősorban jó minőségű hangtechnikai eszközök és berendezések, hangszerek és ezek tartozékainak forgalmazásával foglalkozunk, kizárólag nagykereskedelmi tevékenység keretein belül. Kiterjedt partnerhálózatunk az egész országot lefedi, így a végfelhasználók biztosan találnak a lakóhelyükhöz közeli partnert. Ezek elsősorban hangszerboltok, illetve hangrendszerek telepítésére szakosodott cégek, akik rendelkeznek a termékeink értékesítéséhez szükséges professzionális ismeretekkel, és mindenkor segítséget adnak az esetleges szervizproblémák gyors és szakszerű intézésében. Nálunk a megbízható minőség kedvező árakkal, valamint gyors és professzionális szerviz háttérrel párosul, melynek köszönhetően az általunk forgalmazott márkák többsége közismertté és népszerűvé vált a magyar piacon.

 

 

Jelenleg több, mint 15 beszállító partner kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el. 1000 m2 feletti raktárbázisunk megfelelő hátteret ad ahhoz, hogy vevőink az esetek nagy többségében egy napon belül hozzájuthassanak a megrendelt termékekhez.

Reméljük, hogy honlapunk nagymértékben segíteni fogja terjesztő partnereink munkáját, valamint a végfelhasználóknak is megadja a szükséges információkat ahhoz, hogy lakóhelyükhöz legközelebbi partnerünkön keresztül hozzájuthassanak termékeinkhez.