Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

Cégünk 1998-ban alakult. Elsősorban jó minőségű hangtechnikai eszközök és berendezések és ezek tartozékainak forgalmazásával foglalkozunk, kizárólag nagykereskedelmi tevékenység keretein belül. Kiterjedt partnerhálózatunk az egész országot lefedi, így a végfelhasználók biztosan találnak a lakóhelyükhöz közeli partnert. Ezek elsősorban hangszerboltok, illetve hangrendszerek telepítésére szakosodott cégek, akik rendelkeznek a termékeink értékesítéséhez szükséges professzionális ismeretekkel, és mindenkor segítséget adnak az esetleges szervizproblémák gyors és szakszerű intézésében. Nálunk a megbízható minőség kedvező árakkal, valamint megfelelő szerviz háttérrel párosul, melynek köszönhetően az általunk forgalmazott márkák többsége közismertté és népszerűvé vált a magyar piacon.

 

 

Jelenleg több, mint 14 beszállító partner kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el. Raktárbázisunk megfelelő hátteret ad ahhoz, hogy vevőink az esetek nagy többségében egy napon belül hozzájuthassanak a megrendelt termékekhez.

Reméljük, hogy honlapunk nagymértékben segíteni fogja terjesztő partnereink munkáját, valamint a végfelhasználóknak is megadja a szükséges információkat ahhoz, hogy lakóhelyükhöz legközelebbi partnerünkön keresztül hozzájuthassanak termékeinkhez.