Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Beszállítók

Az AV-Leader-t 1988 áprilisában alapították. A gyár Taipei Hsien-ben található, ami a legfontosabb gyárterület Taiwanon. Ma, az AV-Leader a legnagyobb és legismertebb mikrofon és fejhallgató gyártó Taiwanon. A nagykereskedők hálózatának és a nemzetközi együttműködésnek köszönhetően termékeik megtalálhatóak a Föld minden országában. Azok, akiknek hangtechnikában fontos az önkifejezés, s a valósághű hangátvitel, biztosan nem fognak csalódni a gyár mikrofonjaiban és fejhallgatóiban. Mára az AV-Leader termékeivel számos, magas minőséget igénylő hangtechnikai rendszerben találkozhatunk: színházak, konferencia termek, szabadidő központok stb., de a termékek árának köszönhetően a gyártmányok mindenki számára elérhetőek.
 
Az FS-Audio Kína északi részén, Ningbo városában található. Az 1998-as megalapítása óta magas minőségi szintű, kiváló ár-érték arányú termékeket gyártanak. Jelenleg, több mint 10 000 m2 alapterületű gyárban, szakképzett munkásokkal és tapasztalt kutató és fejlesztőcsoporttal készítik termékeiket. 2000 óta ISO9001-es minősítéssel is rendelkeznek. Gyártmányaik között megtalálható több mint száz féle hangtechnikai eszköz a basszus ládáktól kezdve a tölcséreken és a drivereken keresztül egészen a line-array hangfalakig. Legtöbb terméküket Amerikába és Európába exportálják. Fejlett technológiájuk és magas szintű gyártási tapasztalatuk, valamint a minőségellenőrző rendszerük biztosítja, hogy gyártmányaik megfeleljenek a vásárlók minden igényének.
 
A Phonic 1977 óta a magas minőségi szintű, professzionális hangtechnikai berendezések gyártója. Sokoldalúságukat bizonyítja többféle digitális keverőpult, audio analizátorok, Hi-Fi-, PA- és monitor hangfalak, erősítők, valamint keverő-erősítők, amely csak néhány, a több száz-féle termékükből.
 
A 10 éves szakmai fejlődéssel a Roxtone az audio kábelek, csatlakozók, állványok és ehhez kapcsolódó zenei kiegészítők gyártására és értékesítésére összpontosít. A Roxtone integrálja a tervezést, gyártást és az értékesítést a vállalatba, amely egy sor első osztályú létesítményt és összeszerelési vonalat foglal magában. Roxtone elkötelezi magát, hogy kiváló teljesítményt nyújt a nagy teljesítményű és csúcstechnológiájú termékek számára.
 
A Seetronic egy csúcstechnológiai vállalat, amely a csúcskategóriás csatlakozók fejlesztésére összpontosított, a tajvani precíziós megmunkálási alapokra támaszkodva, valamint az előretekintő és kreatív tervezéssel rendelkező csapat, folyamatosan kiváló termékeket fejleszt ki, amelyek megfelelnek a piaci keresletnek generációról generációra. A jelenlegi és a jövőbeli tendenciák - különösen az új iparágak emelkedése miatt - a vállalat kiszélesíti azt az elképzelést, hogy időben megfelelő megoldásokat kínál ezeknek az új igényeknek. A Seetronic termékek hang-, video-, jel-, teljesítmény- és optikai csatlakozókat tartalmaznak, amelyek széles körben használatosak az audio-, világítás-, orvosi-, gépkocsi-, gép-, repülés- és egyéb iparágakban. A hosszú távú gyakorlat során a folyamatos javulás és az innováció, a belső irányításunk és működésünk ugrásszerűen javult, miközben a termékek minősége és szolgáltatása az ügyfelek által elismert, de nagyfokú bizalmat is kínál a vállalkozás számára a magasabb érték elérése érdekében. A Seetronic üzleti filozófiája az, hogy mindig jobb szolgáltatásokat és termékeket biztosítson ügyfeleinek.
 
A SnowSea gyárat 1980-ban alapították, s az ezt követő húsz évben magas minőségi szinten készítettek hangtechnikai berendezéseket és hangszereket. Ez idő alatt a folyamatos fejlesztéseknek és az állandó terjeszkedésnek köszönhetően mára a legtöbb országban megtalálhatóak. Napjaikban a cég első osztályú vállalkozásra nőtte ki magát Kínában, a különféle hangtechnikai berendezések gyártása terén.